Portada > Actualitat > Notícies > Beques per les escoles bressol pel curs 2022-2023

Beques per les escoles bressol pel curs 2022-2023

15/07/2022

Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament de Parets del 18 al 29 de juliol

La sol·licitud es pot trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament i també en el mateix l’Ajuntament de Parets al Carrer Major, 2-4, de 9 a 21 h. Un cop obtinguda la sol·licitud, cal emplenar degudament la sol·licitud i aportar els originals de la documentació necessària. Per presentar la sol·licitud cal demanar cita prèvia l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), al telèfon 93 573 88 88.

Els requisits per a demanar la beca són: viure i estar empadronat a Parets del Vallès; no gaudir d’ajuts o subvencions, pel mateix concepte, atorgats per altres administracions públiques o ens públic privats; i aportar la documentació requerida en el termini fixat a la convocatòria.

Per a qualsevol dubte i informació, podeu contactar amb Drets Socials al telèfon 93 573 79 79 de dilluns a divendres de 9 a 13 h. El cartell de l’anunci de la beca es pot consultar al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

 

 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Escola bressol