Portada > Actualitat > Notícies > Sorteig i lliurament de premis als participants en la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’

Sorteig i lliurament de premis als participants en la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’

19/12/2017

Aquest divendres, 22 de desembre, a les 18.30 h, tindrà lloc, a la pista de gel situada a la plaça del Doctor Trueta, el sorteig i el lliurament de premis als guanyadors del concurs ‘Parets D Tapes’, una iniciativa impulsada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets.

En aquesta segona edició han estat més de 200 persones les quen segellat la seva butlleta per participar en el concurs. 

Els premis consisteixen en dues entrades per al Gran Premi de Fòrmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, a sortejar entre les persones que hagin completat el 100% dels segells. Dues entrades per al Gran Premi MotoGP al Circuit de Barcelona-Catalunya, a sortejar entre les persones que hagin completat el 50% dels segells, i dos premis d’1 val de compra de 100 € cadascun en establiments associats d'ASIC, a sortejar entre les persones que presentin almenys el segell d'un establiment.

Arxivat a: Comerç i empresa, Esdeveniments
Parets DTapes 2017 desplegable banner