Portada > Actualitat > Notícies > Servei de Verd Urbà inicia els treballs de destoconatge de les soques dels arbres que han de ser reposats

Servei de Verd Urbà inicia els treballs de destoconatge de les soques dels arbres que han de ser reposats

19/09/2022

Es tracta d'un primer pas dels treballs de preparació dels carrers on es farà reposició d'arbrat a l'època d'hivern, amb una durada d'una setmana

Els tècnics expliquen que sovint és habitual que els escocells on es destocona no es pugui tornar a plantar perquè arrencar les soques per l'arrel podria provocar danys als diferents serveis que moltes vegades estan tot just al costat dels arbres. 

En aquesta primera intervenció està previst el destoconatge de 44 soques i l'àmbit d'intervenció està comprè entre els carrers: 

- C/Llibertat

- Pg. de la Ribera

- Pg. de Ronda

- C/ Sant Joan

- C/ Alfons XIII

- C/ Balmes

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que "els nostres serveis sempre actuen escrupulosament per garantir les millors condicions de vida dels nostres arbres i plantes. Paral.lelament cal afinar per no provocar danys a tots els serveis que conviuen a la via pública. Aprofito per agrair la gran tasca que fan cada dia, a totes hores, plantant, netejant, escombrant, arranjant… per facilitar els veïns i les veïnes de Parets el nostre dia a dia. Una gran tasca, molt complexa, i que cal posar en valor".

Arxivat a: Ajuntament
Destoconatge de les soques dels arbres

Arxius adjunts